instagram Facebook Linkedin
Főoldal Az éghajlatváltozási rezilienciavizsgálatról Éghajlatváltozási reziliencia vizsgálta készítése akár 24 óra alatt Standard vizsgálat Egyszerűsített vizsgálat

Éghajlatváltozási reziliencia vizsgálat készítése akár 24 óra alatt

Éghajlatváltozási reziliencia vizsgálat készítése akár 24 óra alatt

Két típusú éghajlatváltozási reziliencia vizsgálatot különböztetünk meg.


Az éghajlatváltozási rezilienciavizsgálat keretében indokolt a RÉSZLETES KLÍMASEMLEGESSÉGI ELEMZÉS elvégzése azoknál a beruházásoknál, amely projektek a 314/2005. (XII.25.) Korm. rendelet hatálya alá tartoznak. Ezen vizsgálatok elvégzése időigényes, komplex folyamat, hiszen folyamatos egyeztetést igényel a vizsgálat készítői és a tervezők, majdani üzemeltetők között. Minden esetben egyedi ajánlatot adunk, amelynek megalapozott megtételéhez már speciális adatokra van szükségünk.


A STANDARD éghajlatváltozási rezilienciavizsgálatot társaságunk kivételes esetekben akár 24 vagy 72 óra alatt is el tudja végezni. Ehhez természetesen valamennyi szükséges adatnak rendelkezésre kell állnia. Vizsgálatok elvégzését 24 és 72 órás határidővel korlátozott számban tudjuk vállalni, hiszen kapacitásunk véges. Amennyiben rapid sebességgel van szüksége az eredményre, kérem, minden esetben telefonon keressen minket.


STANDARD vizsgálat elvégzését

24 óra,

72 óra,

6 nap, 

10 nap,

14 nap,

21 nap alatt vállaljuk.


Kérjen ajánlatot akár több időintervallumra is és válassza ki az önnek idő/költség arányban leginkább megfelelőt!